Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)
Servies ASA Selection - Grande en Grand-mere

Informatie

Bestellen

Bestellen in de webwinkel van DinnerTrends gaat bijzonder eenvoudig. Via de webshop krijgt u een overzicht van al onze producten. Ook kunt u zoeken naar producten binnen onze winkel door gebruik te maken van het zoekveld links bovenaan elke pagina. Vanuit de winkelwagen gaat u eenvoudig naar de bestelprocedure waar u op verschillende manieren veilig kunt betalen. Tijdens het bestellen vindt u ook de link naar de Algemene Voorwaarden die van toepassingen zijn.

Veilig betalen

Bij DinnerTrends kunt u op verschillende manieren betalen. Tijdens de bestelling kunt u zelf aangegeven hoe u zelf het liefst betaalt. De volgende betalingsmogelijkheden worden door DinnerTrends geboden.

Betalen via iDEAL
Betaling met iDEAL is online betalen binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Als u via iDEAL betaalt dan doet u dat binnen de telebankieromgeving van uw bank. Aan betalen via iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.
Betalen onder rembours
Wilt u het liefst betalen als het pakket wordt afgeleverd? Dan kunt dit doen door levering onder Rembours. U betaalt het bedrag direct aan de postbode als het pakket wordt afgeleverd. Aan betaling via Rembours zijn extra kosten verbonden. Die worden getoond tijdens het bestelproces.
Betaling via eigen overschrijving
U geeft er de voorkeur aan om zelf de overschrijving te regelen. Kiest dan voor Zelf overschrijven. U plaatst gewoon de bestelling en geeft tijdens het bestelproces aan dat u het orderbedrag overmaakt op het aangegeven rekeningnummer. Nadat het bedrag ontvangen is, zullen de goederen naar u verstuurd worden.

Retour zenden

In het geval u producten retour wilt zenden aan ons, dan kunt dat doen door de producten ongebruikt en goed verpakt, tezamen met een kopie van de factuur retour te zenden aan:

 

DinnerTrends
Rijksstraatweg 206
2988 BN Ridderkerk

 

Alle informatie over herroeping inclusief formulier vindt u via deze link


Als de producten in goede orde zijn ontvangen maken wij het bedrag over op de opgegeven bank- of girorekening. Zie ook de Algemene Voorwaarden voor verdere details.