Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)

''

ASA Selection

Het Servies

DinnerTrends is gespecialiseerd in servies van ASA SELECTION. Dit servies, dat wij direct van de fabriek in Duitsland importeren, kenmerkt zich door hoge kwaliteit gemaakt op een grotendeels ambachtelijk wijze. En dat tegen een betaalbare prijs. Van ASA SELECTION leveren wij uit voorraad de volgende servies series:

Grande

Grande is de meest uitgebreide servies serie van ASA. Het is gemaakt van aardewerk en kenmerkt zich door een elegante vormgeving en uitstraling van het echte ambacht. Klik hier om de producten uit de Grande servies serie te bekijken.

Quadrato

Quadrato is de vierkante servies serie van ASA. Het is gemaakt van aardewerk en bestaat uit diverse vierkante en rechthoekige borden, schalen, kommen en bijpassende servies-delen. Klik hier om de producten uit de Quadrato servies serie te bekijken.

250°C plus

De 250°C plus servies serie van ASA is een servies voor de echte liefhebber. Het 250C plus servies is een multi-functioneel keuken- en opdien-servies. Doordat het porcelein bij hoge temeratuur wordt gebakken is dit servies bij uitstek geschik voor de oven, ook boven de 250 graden! Klik hier om de producten uit de 250C plus servies serie te bekijken.

Trattoria

Trattoria is een serie aardewerk potten met deksel. De potten zijn voorzien van een opdruk zoals ui en knoflook. Klik hier om de producten uit de Trattoria servies serie te bekijken.

Grand Mere

Grand-mere is een serie van geruite aardewerk potten met goedsluitend kunststof deksel. Klik hier om de producten uit de Grand-mere servies serie te bekijken.

Color-IT

Color-IT is een servies serie in verschillende kleuren. Dit servies vorm een kleurrijk geheel en kan goed gecombineerd worden met de witte servieslijnen van ASA Selection. Klik hier om de producten uit de Color-IT servies serie te bekijken.

Memo

De Memo serie is een servieslijn waarbij de artikelen zijn voorzien van een beschrijfbaar gedeelte zodat met krijt de inhoud van pot of schaal kan worden opgeschreven. Klik hier voor een overzien van de Memo serie.

Bekers, mokken, kop en schotel

DinnerTrends levert een uitgebreid assortiment bekers, mokken, kop en schotel van ASA uit de series One, Classic Pack, Crazy Pack, Coffee to go, hot+fresh en 100% nature. De bekers en mokken zijn er in diverse kleuren, vormen en opdrukken. Klik hier om de producten uit de servies serie bekers, mokken en koppen te bekijken.